zondag, 16 juni 2024

Tibetaanse Massage

Tibetaanse Massage

De Tibetaanse massage is een ontspannende massage, samengesteld uit traditionele massage-elementen in Tibet om je lichaam weer in balans te brengen en blokkades op te heffen.

De samenstelling van de kleine warme bundeltjes met kleine Himalaya steentjes en Dode Zee zout geeft deze behandeling een licht scrubbende werking, de huid voelt na de massage heerlijk zacht aan. Door de legging van de kleine bundeltjes met ingrediënten en de massagetechnieken in combinatie met de etherische oliën en warmte zorgen voor een echte wellnessbehandeling voor je huid.

Het geheim van de Tibetaanse behandeltechniek zit opgesloten in de pakketjes. Door deze techniek wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, vocht afgevoerd en je lichaam gereinigd. De behandeling wordt toegepast op het hele lichaam en het gezicht. De massage is er op gericht om je goed te laten voelen wat er nu in je lichaam gebeurt. Wanneer je hiervan bewust bent, dan kunnen de energie weer vrij door je lichaam stromen. De massagetechnieken zorgen voor een volledige ontspanning, ontgifting, nieuwe energie en totale balans. Het is een zeer intense behandeling voor lichaam en geest.

De massage is zeer geschikt voor mensen die toe zijn aan wat ontspanning en rust. Je komt weer helemaal in evenwicht. Dit komt, omdat deze massage op diverse kanalen en organen in het lichaam doorwerkt. De massage zorgt ook voor een stimulatie van het bloed- en lymfestelsel, een bevordering van de transpiratie en een balans in de hormoonhuishouding.