• Ontspanningsmassage
  Heerlijk tot rust komen
 • Sportmassage
  Bij vermoeide en stijve spieren
 • Hotstone massage
  Zelfherstel van het lichaam
 • Zwangerschapsmassage
  Laat je eens lekker verzorgen
 • Lomi Lomi massage
  Een complete lichaamsmassage
zondag, 21 juli 2024

Natuurgeneeskunde

De basis van natuurgeneeskunde is dat het natuurlijk genezende vermogen van het eigen lichaam wordt aangesproken om genezing te bewerkstelligen. Fysieke klachten worden in de natuurgeneeskunde gezien als het uit balans zijn van lichaam en geest. De behandelingen zijn er op gericht tot het vinden van de oorzaak en de klachten en pijnen te verhelpen. De ondersteunende behandeling wordt gedaan met Bachbloesemremedies en de E.E.N.®Energetica. Daarnaast is o.a. regressietherapie een mogelijkheid. Mijn wens naar de toekomst is ook nog de uitgebreide Ankh-therapie en Quantum Touch Therapie in de praktijk te gaan toepassen.


Bachbloesemremedies

De Bachbloesemremedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elke heeft een unieke eigenschap, waardoor u beter met emoties kunt omgaan. Ze helpen uw evenwicht te herstellen en ondersteunen u bij het onder controle krijgen van uw emoties. Het uittesten van de Bachbloesemremedies gebeurt aan de hand van de polsdiagnostiek. De toepassing is heel eenvoudig en kan gebruikt worden door jong en oud. Ze kennen geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Ze vormen geen belemmering voor andere geneesmiddelen.


Rescue Creme

De Rescue Creme geeft snel verlichting bij huidbeschadigingen zoals lichte verbranding, insectenbeten, uitslag of blauwe plekken. Rescue Creme bevat 5 bloesemtincturen, o.a. crab apple voor de reinigende werking. Onmisbaar voor in huis, op vakantie, voor uzelf of de kinderen. Dieren De Bachbloesemremedies werken ook goed voor dieren bij o.a. angsten, paniek, ongeduld en irritatie, onzekerheid en pijn. Binnen enkele dagen kan er met de Bachbloesemremedie een blijven resultaat worden behaald.


E.E.N-Therapie

De E.E.N.®Energetica zijn energetische middelen die een helende en transformerende werking hebben op chakra-, energetisch- en fysiek niveau. De druppels kunnen als ondersteunende therapie worden ingezet en bevatten bovendien zeer hoge lichttrillingen en potenties van mineralen. Elke E.E.N.®Energetica heeft een eigen trilling die opgebouwd is uit aardse-, geestelijke- en kosmische energie. Ze geven inzicht in de bewustwording, blokkades lossen op waardoor er op alle niveau’s balans ontstaat.

 

 

 

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Contact ons

Wellnesspraktijk Sandra

Florijnhof 1

6075 GT Herkenbosch

T 06 14 10 11 20

KvK 14131656

BTW NL158447529B01